dilluns, 19 de novembre del 2012

ANEM... a l'Arenas Festival, la nova proposta cultural de Barcelona


Mentre els de dalt retallen en cultura i apugen l'IVA de les entrades dels espectacles, un grup d'emprenedors es reuneix i aposta per crear un nou festival cultural que vol convertir-se en un referent i ofereix preus per a totes les butxaques.


La cúpula del centre comercial Las Arenas de Barcelona es convertirà durant les properes 12 setmanes en l'escenari de la primera edició de l'Arenas Festival. Una iniciativa que ha nascut per quedar-se i convertir-se en el festival cultural més important de la ciutat. Les seves armes? Un escenari inmillorable i un cartell tan ampli i variat que captivarà a tots els públics.

L'escenari
Situada a 27 m d'altura, la Cúpula de Las Arenas és un dels espais voltats més grans d'Europa i el més gran d'Espanya. La seva arquitectura i concepció li donen un toc futurista i la seva ubicació converteix aquesta gran sala polivalent en un espai únic. A més a més, la cúpula està envoltada per un magnífic mirador que ofereix vistes immillorables de la ciutat de Barcelona.


El cartell
En la seva primera edició, l'Arenas Festival porta en cartell més de 15 espectacles que satisfaran a tot tipus de públic. Les més de 160 funcions que conformen la programació del festival inclouen obres de teatre, musicals, flamenc, cabaret, música en directe, música clàssica i espectacles infantils. El festival comptarà també amb una gala solidària, la Gala de les MicroONGs.


Imatges de la presentació




Fotos i text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada