divendres, 23 de novembre del 2012

ANEM... a The Shopping Night Barcelona 2012




Coincidint amb l'encesa de les llums de Nadal, ahir a la nit es va celebrar The Shopping Night Barcelona 2012. Riuades de gent van omplir el Passeig de Gràcia, desde les 19h i fins passada la mitja nit, per gaudir dels descomptes i les sorpreses que tenien preparades moltes de les botigues y restaurants de la zona.

Màgia, música i compres. Crec que si hagués d'escollir només tres paraules, aquestes són les que escolliria per descriure TSNB 2012.




Màgia per l'ambient. El leitmotiv d'aquesta edició eren els contes de fades i el Passeig de Gràcia de Barcelona es va convertir en un gran conte en el que podies trobar pinzellades de fantasía aquí i allà. De sobte et trobaves amb la poma enverinada de la Blancaneus o entraves a una sabatería i un príncep blau s'encarregava d'emprovar-te una sabateta de cristall per a que et sentissis la Ventafocs per una nit.



Música, perquè moltes de les botigues oferíen, com un plus afegit, música en directe per amenitzar les compres. Així que et podies trobar des d'un DJ que punxava ritmes electrònics, fins a grups de jazz que des d'un escenari al mig de la vorera oferíen concerts gratuïts per a tots aquells que volguéssin escoltar-los. 



I finalment, compres. Està clar que aquest és l'objectiu principal de l'esdeveniment, per això, moltes de les botigues van aprofitar The Shopping Night Barcelona per oferir descomptes als clients o fins i tot algun regalet, per així motivar-los a l'hora de gastar.

En resum, The Shopping Night Barcelona és una bona i diferent manera de passar la nit a la ciutat. Llàstima que només sigui un cop a l'any!

Text i fotografia: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada