dijous, 22 de novembre del 2012

ANEM... a veure les millors fotografies de "The New York Times Magazine"

Sense títol. Col·lecció "Dream House". Fotògraf: Gregory Crewdson

Mentre esperem que arribi la World Press Photo d'aquest any, podem gaudir de la fotografia, en totes les seves disciplines, que el Palau Robert ens ofereix amb la exposició The New York Times Magazine. Fotografies. Un recorregut per alguns dels reportatges més destacats d'aquesta publicació que fa més de 30 anys que ofereix les seves pàgines a fotògrafs de tot el món.
 

Carrer 42 a les 17h, 4 d'abril de 1997. Fotògraf: Philip-Lorca diCorcia

Al llarg de la seva història, The New York Times Magazine ha donat a conèixer treballs dels millors fotògrafs del món i avui tenim la oportunitat de veure alguns d'aquests treballs a Barcelona. En total, el Palau Robert exposa 130 imatges de 35 artistes, entre els que s'inclouen noms com Annie Leibovitz, Sebastião Salgado, Chuck Close o Philip Lorca diCorcia. 


Subduing the Konegal Valley. Fotògraf: Lynsey Addano

En aquesta exposició tenim la oportunitat de conèixer com s'han fet aquests reportatges, què van pensar els seus protagonistes o autors quan se'ls hi va presentar la idea o, en el cas que fos el fotògraf qui presentés la idea a la revista, com va vendre la història a la editora. Es podria dir que aquesta mostra és un “behind the scenes” de la publicació The New York Times Magazine.

Gretchen Mol: portfolio. Fotògraf: Jeff Koons

A més a més, a les parets de les sales 1 i 2 del Palau Robert també hi trobem correus electrònics, pàgines de les revistes originals, fulls de contactes i altres materials que pertanyen a Kathy Ryan, editora fotogràfica de The New York Times Magazine i comissària d'aquesta exposició.

Palau Robert. Psg. De Gràcia, 107
Exposició oberta fins el 2 de Desembre

Text: Vanesa Hereu 
Fotografies: diversos artistes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada