dilluns, 17 de desembre del 2012

ANEM... al partit solidari de la Marató de TV3



10.113.152€, aquesta és la xifra que reflectia el marcador de la Marató de TV3 en el moment de la seva última actualització de la nit. Com cada any, a les donacions dels ciutadans anònims que han trucat al 902.11.50.50 s'hi han sumat les aportacions de milers de pobles, associacions i organitzacions que s'han mobilitzat per programar activitats i recaptar el màxim d'euros possibles. Una d'aquestes activitats ha sigut el clàssic partit de futbol de Famosos vs. Famosos.




Una llarga llista d'esportistes, actors, presentadors i periodistes es van vestir de futbolistes per un dia per contribuïr amb La Marató i marcar gols contra el càncer, malaltia a la que s'ha dedicat La Marató d'enguany. Alguns d'ells com Pol i Aleix Espargaró o Marc Màrquez van canviar la moto per la pilota; d'altres com Enric Massip van canviar de disciplina; un altre grupet format per Carles Cuevas, els Polseres Vermelles, Bruno Oro o Santi Millán, entre d'altres, van baixar dels escenaris i platós per entrar al terreny de joc; i d'altres, com Andoni Zubizarreta, Ruben de la Red o Deco simplement van disfrutar una altra vegada fent el que saben fer millor. Però tots i cadascun d'ells van fer que les gairebé 7.000 persones que es van aplegar al Mini-Estadi del Barça gaudissin d'un matí ple de futbol, espectacle i gols. Al final del partit el marcador lluïa un empat a 5. 




Més enllà dels gols, durant el partit es van viure molts moments emocionants. Cada renovació del marcador de La Marató era una excusa per aixecar-se i aplaudir; l'actuació de la Mónica Green i la Txell Sust durant la mitja part també va acabar en ovació i, com no podía ser d'una altra manera, el xut d'honor d'Eric Abidal va ser celebrat per tots els assistents amb forts aplaudiments. En resum, una festa futbolística amb un rerefons solidari que es va convertir en un pla perfecte per un diumenge al matí. 



Recordeu que es poden fer donacions a la fundació de La Marató durant tot l'any mitjançant transferència bancària i també a través d'Internet i Servicaixa fins el 16 de març de 2013.  

Text i fotografies: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada