Avui comença la 6ª edició de "De tapes per Barcelona", una ruta per 66 bars de la ciutat que et permet disfrutar d'una tapa i un quinto per només 2'40€. Però no et serveixen una tapa qualsevol! Cada bar n'ha pensat i dissenyat una exclusivament per aquesta ocasió i l'ha vestit de gala, així que estem parlant de tapes gourmet.
A la pàgina web de l'esdeveniment hi ha un ellaç per descarregar el mapa on s'indica on están tots els bars i restaurants que participen; per altra banda tots els participants disposen de mapes desplegable que a part de la ubicació dels restaurants també contenen una descripció de les tapes que s'han creat. Nosaltres ja tenim el nostre i ja hem començat a dissenyar la ruta. De moment algunes de les tapes que ens han cridat més l'atenció són:
- Póker de sensacions: Caneló de marisc amb formatge fumat, cruixent de parmesà i cristalls de trufa. Es serveix al Casino de Barcelona.
- Secret nòrdic: Mousse de formatge amb salmó i pinya coronat amb llagostí al vi blanc verdejo i caviar. Es serveix al Cafetarium.
- Melós de vedella: Melòs de vedella amb parmentier de patata trufada i suc de rostit. El serveixen a 9 Granados.
- Les tres meravelles: Full de brie, lacon gallec, patata a la crema i parmesà, trufa, perbre vermell picant i oli d'oliva. Es serveix a El café d'en Víctor.
La moda de les hamburgueses gourmet també ha arribat a la modalitat tapa, així que en aquesta edició molts locals han apostat per preparar minihamburgueses. A destacar:
- Hamburguesa quadrada de gintònic: gelatina de gintònic amb ceba caramel·litzada i minihamburguesa de bou nacional. Es serveix a Can Xurrades.
- Rock Phone: Minihamburguesa de secret ibèric amb festucs i ceba al Josper. Es serveix a Happy Rock.
- Miniamerican burguer 460: Minihamburguesa de vedella de Kobe marinada amb enciam, tomacó, formatge gruyère, ceba tendra, cogombre cuit, panet de sèsam i acompanyada de patates palla. Es serveix a Avenida 460.
- Minihamburguesa: hamburguesa de vedella amb foie, formatge de cabra i patates palla. Es serveix a Santa Maria.
Si us agrada descobrir nous sabors, anar de tapes i fer una cerveseta amb els amics, la ruta "De tapes per Barcelona" es presenta com una bona opció per gaudir del cap de setmana o per desconnectar després de la feina. Teniu temps de tastar totes les tapes fins el 6 de març.
Text: Vanesa Hereu
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada