dijous, 21 de febrer del 2013

ANEM... de tapes per Barcelona


Avui comença la 6ª edició de "De tapes per Barcelona", una ruta per 66 bars de la ciutat que et permet disfrutar d'una tapa i un quinto per només 2'40€. Però no et serveixen una tapa qualsevol! Cada bar n'ha pensat i dissenyat una exclusivament per aquesta ocasió i l'ha vestit de gala, així que estem parlant de tapes gourmet.

A la pàgina web de l'esdeveniment hi ha un ellaç per descarregar el mapa on s'indica on están tots els bars i restaurants que participen; per altra banda tots els participants disposen de mapes desplegable que a part de la ubicació dels restaurants també contenen una descripció de les tapes que s'han creat. Nosaltres ja tenim el nostre i ja hem començat a dissenyar la ruta. De moment algunes de les tapes que ens han cridat més l'atenció són:
  • Póker de sensacions: Caneló de marisc amb formatge fumat, cruixent de parmesà i cristalls de trufa. Es serveix al Casino de Barcelona.
  • Secret nòrdic: Mousse de formatge amb salmó i pinya coronat amb llagostí al vi blanc verdejo i caviar. Es serveix al Cafetarium.
  • Melós de vedella: Melòs de vedella amb parmentier de patata trufada i suc de rostit. El serveixen a  9 Granados.
  • Les tres meravelles: Full de brie, lacon gallec, patata a la crema i parmesà, trufa, perbre vermell picant i oli d'oliva. Es serveix a El café d'en Víctor
La moda de les hamburgueses gourmet també ha arribat a la modalitat tapa, així que en aquesta edició molts locals han apostat per preparar minihamburgueses. A destacar:
  • Hamburguesa quadrada de gintònic: gelatina de gintònic amb ceba caramel·litzada i minihamburguesa de bou nacional. Es serveix a Can Xurrades.
  • Rock Phone: Minihamburguesa de secret ibèric amb festucs i ceba al Josper. Es serveix a Happy Rock.
  • Miniamerican burguer 460: Minihamburguesa de vedella de Kobe marinada amb enciam, tomacó, formatge gruyère, ceba tendra, cogombre cuit, panet de sèsam i acompanyada de patates palla. Es serveix a Avenida 460.
  • Minihamburguesa: hamburguesa de vedella amb foie, formatge de cabra i patates palla. Es serveix a Santa Maria.
Si us agrada descobrir nous sabors, anar de tapes i fer una cerveseta amb els amics, la ruta "De tapes per Barcelona" es presenta com una bona opció per gaudir del cap de setmana o per desconnectar després de la feina. Teniu temps de tastar totes les tapes fins el 6 de març.

Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada