dimecres, 20 de febrer del 2013

ANEM... a intercanviar fotografies


Quan era petita aprofitava moltes hores del pati per canviar amb els companys els "cromos" repetits per els que em faltaven per acabar la col·lecció; també recordo que, sobretot les noies, fèiem intercanvis de "papers de canviar", uns fulls amb dibuixos i alguns, fins i tot, perfumats, de diversos tamanys que anàvem arxivant en carpetes. Per això, quan he vist que un dels meus contactes de Facebook penjava al seu mur el cartell d'un intercanvi fotogràfic m'ha cridat l'atenció.

El PicSharing va començar a Barcelona el mes d'octubre de l'any passat i torna aquest dijous al Centre Cultural Valentía, a Ciutat Vella. La idea és que tothom porti aquelles fotografies que vulgui intercanviar i se'n emporti les que més li agradin de les que han portat la resta de participants. Una foto per una foto. Totes les fotografíes es penjaran en un mur immens perquè quedin a la vista de tothom. 

Com que per problemes amb l'horari no hi podré assisistir he pensat en penjar aquí les fotografies que jo portaría a l'intercanvi. Si algú més s'anima i ens vol fer arribar alguna fotografia anirem actualitzant el post peqruè tothom les vegi.



 



  
 









PicSharing
Dia: Dijous 21 de Febrer
Hora: 20h
Lloc: Centre Cultural Valentia (Ciutat Vella)

Text i fotografia: Vanesa Hereu

2 comentaris:

  1. Què curiós...ara que estem desacostumats a la fotografia en paper aquesta idea em sembla genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot torna!!! Avancem tecnològicament però per sort sempre hi ha un grup de nostàlgics que mantenen vives les coses del passat que valen la pena! :)

      Elimina