dilluns, 25 de febrer del 2013

ANEM... a sopar a "La Sangiovesa"


Portant per bandera la filosofia de descobrir nous restaurants, dissabte vam anar a sopar amb unes amigues a "La Sangiovesa", un restaurant italià.  En general, l'estil de la decoració, la presentació dels plats, el tipus de plats, etc. em va recordar bastant a la cadena de restaurants "La Tagliatella"; però per altra banda, té alguns detalls que el diferencien d'altres restaurants italians.




El primer que em va cridar l'atenció és la quantitat de fotografies que hi ha penjades a les parets. Totes són antigues i representen situacions i paisatges molt italians. La llum, tirant cap a tènue, crea sensació d'intimitat reforçada per la divisió de l'espai en petits menjadors. El nostre podríem dirque era menjador del temps, ja que tenia un parell de relleus dedicats als mestres rellotgers i una vitrina plena de rellotges de butxaca.




Pel que fa al menjar, tot boníssim i amb racions tirant a grans. Nosaltres, entre quatre, ens vam partir una amanida i dues pizzes. A les fotos potser costa d'apreciar, però les pizzes tenen bon tamany; això sí, són finetes. I per postres... xocolata! Però no un pastís de xocolata qualsevol, sinó un trosset de Semifredo Rocher, fet amb mousse de bombons Rocher. Tot plegat un sopar deliciós i amb bona companyia. 






Ah! També cal destacar que a part de les olivetes d'aperitiu que posen a gairebé tots els restaurants italians, a "La Sangiovesa" serveixen un xupito de gelat de pinya i cava per entretenir l'estòmac mentre esperes el sopar. Tot un detall.



C/Muntaner, 239
(Barcelona)
T. 93.362.05.34

Text i fotografia: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada