dijous, 14 de març del 2013

ANEM... a celebrar St. Patrick's Day


Aquest cap de setmana Barcelona, igual que Irlanda, es tenyirà de verd per celebrar el dia de Sant Patrici. Com cada any, els diversos pubs irlandesos de la ciutat i altres associacions vinculades amb el país han organitzat diverses activitats en honor al patró Irlandès i jo no m'ho penso perdre. Per això, us presento alguns dels esdeveniments programats, perquè aquells que ho vulgueu, us pugueu sumar a la festa i qui sap? Potser trobem un leprechaun!

Comencem amb una proposta musical per als més melòmans, ja que per primera vegada el segell discogràfic Drink & Fight Rebels, dedicat única i exclusivament a la música celta/folk/irlandesa, ha organitzat un festival musical en motiu de Sant Patrici. Les bandes Skontra (Punk folk - Astúries), Drink Hunters (Cèltic punk - Barcelona) i Sigelpa (Irish punk - Terrassa) actuarán divendres 15 a partir de les 22h a la Sala Rock Sound de Barcelona i dissabte 16 a La General de Berga acompanyats per la banda d'street punk de Torelló I'm...



Per als que us agraden els monòlegs, l'Espai Portal Nou ha organitzat per aquest divendres una nova sessió del club de monòlegs en anglès "The Guinness Laughter Lounge". Aprofitant la festivitat de Sant Patrici, el monologuista convidat és l'Andreu Stanley, un dels monologuistes irlandesos més divertits. Ha actuat a escenaris de tot el món i també és el presentador del programa "I Dare Ya" de la televisió irlandesa.




Per als més esportistes o amants de l'esport, l'associació cultural Iomramh ha organitzat per dissabte 16 una regata de currachs, un tipus de canoes típiques de l'oest d'Irlanda i Escòcia fetes amb fusta i pell d'animal. A diferència d'altres anys, l'edició d'enguany no es celebrará al Club Marítim, sinó al Moll de la Fusta per donar cabuda a més gent. Per arrodonir i ambientar la competició esportiva, hi haurà música en directe a càrrec del grup Nights Around the Table, espectacles de ball irlandès dels estudiants de l'escola Aires Celtes i, evidentment, pintes!



I per als que vulgueu una mica de tot, el pub irlandès Kitty's ha organitzat un any mes una festa familiar en la que no hi falta de res. Dissabte, a partir de les 11 del matí, a la cantonada de l'Av.Diagonal amb el C/Numància hi haurà activitats infantils, balls, música tradicional irlandesa, actuacions de gaiters, un torneig de rugby i es sortejarà un viatge a Irlanda, un curs d'anglès a Dublín i un cap de setmana a la Costa Brava. Com a part de la celebració, durant tota la setmana el Kitty's ofereix un menú especial. 


Per cert! El dia de Sant Patrici és diumenge 17 de març.

Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada