dilluns, 11 de març del 2013

ANEM... a passejar per Empúries


He tingut la sort de nèixer en un poble de mar, a la Costa Brava i amb uns paisatges meravellosos. Per això, quan surt una mica el sol i no bufa tramuntana el millor plan és sortir a passejar i gaudir de les vistes. Un dels meus llocs preferits per sortir a estirar les cames és el passeig d'Empúries; és la combinació perfecta de proximitat, tranquilitat i vistes. 


El millor de tot plegat és que pots escollir diversos recorreguts per anar des del començament passeig fins a Sant Martí d'Empúries. Pots anar per la sorra, per la vora del mar amb els peus a l'aigua i anar passant d'una platja a l'altra; pots anar pel camí esfaltat amb bici, patins o a peu; i també pots triar els camins de fusta que et porten a descobrir algunes caletes o miradors perfectes per desconnectar una estona si el que busques és una mica de tranquil·litat.


A més a més quan comença a fer bon temps les platges s'omplen de nens jugant i fent castells de sorra i el passeig de ciclistes, patinadors i families que aprofiten el sol per sortir a fer un vol o per fer un picnic a la zona de bancs i taules que hi ha al final de tot del camí. Els matins és el millor lloc per anar a còrrer, caminar o passejar el gos. Quan fa una mica de vent es poden veure surfistes a la platja del moll grec. I per si tot això no fos suficient, la cirereta final la posen les ruïnes d'Empúries i el poble de Sant Martí d'Empúries, cultura i història en estat pur.


Tota aquesta bellesa i riquesa no ha passat desapercebuda per ningú i la zona d'Empúries ha sigut escenari de diversos rodatges de publicitat i videoclips


Text i fotografia: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada